Postavite kafiću Kapsula za višekratnu upotrebu kafe dodaci za kavu Plastično vertiolin kafa Podovi za punjenje za ljubitelju kafe

Postavite kafiću Kapsula za višekratnu upotrebu kafe dodaci za kavu Plastično vertiolin kafa Podovi

KM 3.33

Iznos

Opis : Ovo držač kapsule ergonomsko je dizajniran, samo zavijanje i folija i imate svoje nove kapsule, brz i jednostavan način za ponovno punjenje mahuna za kavu! Može se ponovo upotrijebiti i puniti i vaše vertuo kapsule Dakle, možete uštedjeti novac i smanjiti otpad tokom punjenja i ponovne upotrebe mahuna za kafu.
Izgrađen od plastičnog materijala.
Promjer držača kapsule je 7,9cm, a visina 3,2cm.
kapsula Komplet je pogodan za rasule podloge, Nespresso oruoline mahune.
Naziv predmeta : Držač kapsule
Materijal : Plastika : Karakteristike : Ponovno, lako čisto, praktično, savršeno brtvljenje
Veličina detalji : < Br> Veličina : 7,9cm x 3,2cm / 3.11 "x 1,26 " (približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo drugačija od slike. Molimo vas da se reši lagana razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja.
Paket uključuje :
1 x držač kapsule
50 x aluminijske folije
1 x scoop
1 x Četkica za kuću i vrt Kuhinja, blagovaonica i bar Mala kuhinja uređaji Kafa, čaj i espresso proizvođači kafe, čaj i espresso dijelovi. Ima izvrsnu izradu, prekrasan izgled i jedinstvenu osobnost. Cijena je razumna, a stil je jedinstven. Ovaj držač kapsula je ergonomsko dizajniran, samo zavijanje i poklopac folije i imate svoje nove kapsule, brzi i jednostavan način za punjenje mahuna za kavu!.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji