Akrilni vidljivi zapečaćeni tegljač Skladište slatkiši mogu se partirati poslužiti posudu s poklopcem

Akrilni vidljivi zapečaćeni tegljač Skladište slatkiši mogu se partirati poslužiti posudu s poklopcem

KM 9.49

Iznos

Opis
r Ovaj je proizvod multifunkcionalno brtvena tegla, vrlo zgodna i praktična. Izrađen je od visokokvalitetnog akrilnog materijala, koji je izdržljiv i siguran za upotrebu. To je s dobrim efektom brtve da bi hrana zadržala u velikom kvalitetu. Možete ga koristiti za držanje bombona, čaja, žitarica, suvih voća, žitarica, riže, pasulja, orašastih plodova itd. Divan pomoćnik u vašoj kuhinjskom životu. funkcije
r. -Materijal : akril
r. -Trači se od kvalitetnog materijala, ekološki prihvatljivih i zdravih, možete biti sigurni da ćete koristiti. -Kan zadržite svoju kuhinju učinkovito organiziranim, čistom i urednoj, vrlo pogodno za upotrebu. - zaštita za zaštitu, nema mirisa, lakše skladištiti hranu, jedna stavka ima višestruku upotrebu. -Dobro izvedba za brtvljenje, specijalni dizajn dizajna materijala, jednostavan za razlikovanje hrane. -Pričiva za skladištenje svih vrsta suhe robe, slatkiša i nekih drugih zalogaja. Proizvodi se od kvalitetnog materijala, ekološki prihvatljivi, možete osigurati da koristite . Može li vam kuhinja učinkovito organizirati, čisti i uredno, vrlo pogodno za upotrebu. Ima višestruke upotrebe . dobro zaptivanje performanse, specijalni dizajn materijala za pohranu materijala, jednostavan za razlikovanje hrane.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Grizzly Bear Capitol Decanter
  • Novo

Grizzly Bear Capitol Decanter

KM 20.00

Napominjemo : Ovaj predmet je po narudžbi po narudžbi, stoga zahtijeva dodatno vrijeme rukovanja, koje se ogleda u gornjoj procjeni Ova stakla 24 unca ukrašena je lijepim livenjem kante..