Višenamjenski rezanje povrće Lagan i prenosivi zapis za dom

Višenamjenski rezanje povrće Lagan i prenosivi zapis za dom

KM 2.33

Iznos

Značajke : 1Ulturnkcija povrća : Ovaj svenamjenski klizač čini vašu kuhinju olakšava i ispunjava sve vaše zahtjeve kao što su sjeckanje, miranje, rezanje i brušenje, kao i cjedilo, proteinski separatori, poklopci i još mnogo toga!
2.Syy za upotrebu i čišćenje : svi dijelovi se mogu lako rastaviti i očistiti i mogu se ispraniti direktno ispod slavine. 12 u 1 dizajn spašava prostor u kuhinji i ima veći radni prostor.Igh kvalitet i sigurni materijali : biljni klizač izrađen je od nehrđajućeg čelika i PP + ABS. Oštre oštrice od nehrđajućeg čelika. Takođe je izdržljiv u našoj svakodnevnoj upotrebi. Idealan je za pružanje zdravih obroka za obitelj.Odmorni za upotrebu : multifunkcionalni biljni zazor je pametan sistem za pripremu salata, voća i povrća. Može se koristiti za rezanje križa krompira, isjeckanih krompira, krompirnih štapića itd. Na zgodan i praktičan način.After-prodajna služba : Ako imate bilo kakvih problema, obratite nam se odmah, pomoći ćemo vam da ga riješite što je prije moguće.
Specifikacije : PP + ABS + nehrđajući čelik
Veličina proizvoda : 29.7cm
Neto težina : 330g
Obavijest : 1 Aktualna boja može biti malo drugačija od slike zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta. Dozvolite da doživite 1-3cm devijaciju na ručno mjerenje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Grizzly Bear Capitol Decanter
  • Novo

Grizzly Bear Capitol Decanter

KM 20.00

Napominjemo : Ovaj predmet je po narudžbi po narudžbi, stoga zahtijeva dodatno vrijeme rukovanja, koje se ogleda u gornjoj procjeni Ova stakla 24 unca ukrašena je lijepim livenjem kante O