Spremnik za zrno Kuhinja hrana za brtvena posuda za brtvena posuda Idealna za šećer

Spremnik za zrno Kuhinja hrana za brtvena posuda za brtvena posuda Idealna za šećer

KM 3.00

Iznos

Spremnik za zrno Kuhinja hrana za brtvena posuda Idealna za šećer
Karakteristike : Kutija karoserija opremljena je skalom, a marža skladištenja je lako napuniti
Širok dizajn usta čini ga ne i lako je sipati stvari u skladištenje bez istjecanja.
Prijenosna ručka i prilagođeni korisnik čine ga pogodnim za upotrebu na više mjesta, a može se postaviti vodoravno i vertikalno, čineći potpunu upotrebu prostora.
poklopca i usta Mjerna čaša opremljena je brtvenim prstenom do i. Zbog razlike u postavci svjetla i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika.
Molimo vas da vam se molimo razlikujuća razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja. < br>
rezervoar za meren kuhinjski riža zaptiveni kontejner idealan za šećer
Materijal : plastika : boja : kao što slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molim te Obavezno vam ne smeta prije naručivanja, hvala!)
Težina paketa : 238g - Veličina paketa : 29x16x9cm, (molimo da se dovedite 1-3 mm Greška zbog ručnog mjerenja. Obavezno se obavezno ne smeta prije naručivanja.)
Najbolja cijena, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine. Niski ugljen, zaštita okoliša, bez zagađenja i izdržljivog. Odličan i ekonomičan način čišćenja ili ukrašavanje vaše sobe.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Barmop Bright Dirtnowel set od 4
  • Novo

Barmop Bright Dirtnowel set od 4

KM 6.75

Pogodnosti Qualsiol Sigurance Dugotrajan materijal Čudno od 1 posto pamučna tkanina koja traju i može se držati do vaših pranja saveto upijajuća i niska lagana su super upijajuća i i

Bonska ploča za rezanje
  • Novo

Bonska ploča za rezanje

KM 2.67

Prirodne ljepote u izgledu i funkciji! Ova prekrasna ploča za sjeckanje Bon Apetit je obavezan poklon za bilo koju porodičnu kuću Ova ploča za rezanje od apetita pogodna je za posluživa