Stalak za samoljepljivu kuhinju Qurein, plastični spremište bez pucanja

Stalak za samoljepljivu kuhinju Qurein, plastični spremište bez pucanja

KM 3.00

Iznos

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Samoljepljiva kuhinja Poklopac, plastična oprema za uklanjanje punjenja - Značajka : Ako imate sredstva za čišćenje preuzimanja kupaonice, kuhinje ili garažnog regala, defrettet sa ovim organizacijskim sistemom za pohranu, željet ćete se pokazati Vašim gostima!
površina se može isprati čistom vodom, a bit će čista nakon pranja.
Zid bez rupe, može se postaviti na radnoj površini za pohranu, može se zalijepiti i na zid za napraviti Stalak za ovu polica sadrži 1 policu i 4 kuke
samo čistite i osušite površinu, a zatim u kuku na glatku površinu. Lako za čišćenje i ponovno postavljanje bez oštećenja površine. Opis :
Materijal : plastika : Veličina : 16x17.5cm - Boja : narandžasta, zelena, ružičasta
pakovanje : 1x kuhinjski poklopac stalak za samoljepljivanje, proboj- Besplatna plastična oprema za uklanjanje kuhinje. Višenamjenska košarica : Košarica kao kuhinja i kupaonica je savršen za ispiranje voća i povrća, odvodnjavanje tjestenine, lisnatog zelenila ili konzervirane robe, također savršene za skladištenje prenošenja hrane i posuđa, čišćenja krpe, čišćenja itd. Stopper sudopera može izvršiti punu upotrebu ograničenog prostora u sudoperu i uštedite više prostora za svoju kuhinju ili kupatilo, čineći svoju kuhinju ili kupatilo uredno i urednu .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji