Set Cat Rođendanska zabava Pribor čašica za papir Stolni tkanina CAT Rođendan ukrasi

Set Cat Rođendanska zabava Pribor čašica za papir Stolni tkanina CAT Rođendan ukrasi

KM 5.50

Iznos

Opis
Ovo je skup partijskih potrepština, koji uključuju čaše za papir i stolnicu. Količina ovih proizvoda može udovoljiti vašoj upotrebi za zabavu mačaka. Mogu vam donijeti puno pogodnosti dok se možete zabaviti sa prijateljima i porodicama. Ove prekrasne i praktične zalihe za zabavu mogu učiniti vašu zabavu uspješnom. funkcije
. -Kolor : Različite boje
. -Materijal : papir, krpa
. -Size : 180,00x108,00x0. -Wiwelly CAT tematski dizajn, savršen kao zabavni materijal i dekor za rođendansku zabavu za mačju temu. - Čaše za papir neće trebati čišćenje kada završite koristeći, praktični i korisni. Ight težine, lako se slaganje, neće zauzimati previše prostora i prikladno je za nošenje. -Prodajni ukras stola je da pomogne u stvaranju sretne atmosfere rođendanske zabave. -Visnici možete tretirati ove prekrasne zabavne zalihe, ostavite im dublje utisak.
Lista pakiranja : 10 x čašice za papir. 1 x stolna krpa sa divnim tematskim dizajnom mačaka, savršen kao zabavni materijal i dekor za rođendanska zabava za mačke. Previše prostora, i prikladno je za nošenje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji