Multifunkcijska držač za štapiću Kuhinjski držač za rezač zida Organizator rezervnih dijelova

Multifunkcijska držač za štapiću Kuhinjski držač za rezač zida Organizator rezervnih dijelova

KM 0.67

Iznos

Opis
Ovaj proizvod je držač za štapiću kuhinje, koji je izrađen od ABS, materijala od nehrđajućeg čelika za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Sa prekrasnim izgledom osigurat će svoju popularnost i praktičnost. Pogodno za skladištenje kašika i drugih pribora za jelo. Prikladan dizajn skladištenja, svježa i glatka površina, dno s rupom za odvod vode, lijepe i praktične. funkcije
. -Kolor : siva
. -Materijal : ABS, nehrđajući čelik
.70in (cjelina)
.99in (prenosivi držač za prinos)
. - u elegantnom stilu, lako se može uklopiti u bilo koju kuhinju i bilo koji zid. Neka vam bude čista kuhinja. -chopstick držač ima elegantan i jednostavan izgled i ne zauzima previše prostora. -Vrlo praktično i lijepo, za vaš kuhinjski nosač za dodavanje luksuznog i plemenitih temperamenta. -pričljivo za skladištenje štapića i zadržavanje pribora za kuhanje uredno na radnom stolu. Vrlo pogodno za skladištenje kašika, viljuške, rezača, rezača, štapića, srebrnih posuđa ili drugih malih pribora. - sa rupama za odvod na dnu, to je lako ispuštavanje vode, tako da se pribor više nije mokar.
u elegantnom stilu, lako se može uklopiti u bilo koju kuhinju i bilo koji zid Držač za rezanje ploče, držač za sjeckanje, držač za štapiću, držač za jelo, nosač za jelo, dekor za kuhanje, nosač posuđa za kuhinju, držač za pribor za kuhanje, držač za pribor za kuhanje za kuhanje, prikladan držač za kupac.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji