Ultimate Tekstil vezeni Pintuck Taffeta Square Stolcloth Espresso tamno smeđe

Ultimate Tekstil vezeni Pintuck Taffeta Square Stolcloth Espresso tamno smeđe

KM 1.67

Iznos

Pintuck Taffeta vezena tkanina odlikuje se ezigranirani dizajn šibljem dijamant u ponavljanju 4 inčnih uzoraka Nudi glatku još izloženu teksturu, Pintuck Taffeta idealan je odabir tkanine za banketne događaje poput vjenčanja, bar mitzvah i quinceaneras pored bilo kojeg domaćeg prigoda za ručavanje. 100% mašine za pranje, ova prekrasna tkanina je također jednostavna njega, mrlja i obrezivanja bora. Zbog varijacija u monitorima računara, boje nijansi mogu se razlikovati od ekrana na ekranu. Molimo pretražite vrhunski tekstil za podudaranje i komplementarne stavke u svim oblicima i veličinama. 3 kvadratna stolnjaka svaka mjera 72 inča sa strane; Idealno kao preklapanje ili topper na kvadratnim ili okruglim stolovima. Bešavna; Jednodijelni dizajn. Vezeni 4 inčni kvadratni dizajn pintuck Diamond-šive.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Putna krigla Leno Blue Bay
  • Novo

Putna krigla Leno Blue Bay

KM 6.99

Ova putna krigla dolazi u našem prekrasnom uzorku Plavog uvale, što je savršeno za u uredu ili u pokretu Izrađen porculana, ova krigla je izdržljiva i savršena za svakodnevnu upotrebu.

Set vintage oro
  • Novo

Set vintage oro

KM 1.00

Napravljeno u Italiji sa najvišim kvalitetom od nehrđajućeg čelika 18 / 10, debljine 3,0 mm, vrlo izdržljivo, ergonomski Noževi imaju dvostruku uzu za izdržljivu oštrinu...