Kućna testa Kontejner za pizzu Prosirač Bo za ponovna višega tijesta Bo tijesto pribor

Kućna testa Kontejner za pizzu Prosirač Bo za ponovna višega tijesta Bo tijesto pribor

KM 1.33

Iznos

Opis
Ova vrsta kutije za provjeru tijesta izrađena je od dobrog materijala, što je vrlo pogodno za izradu tijesta za pizzu. Također je vrlo pogodan za skladištenje hrane kod kuće, držeći hranu svježu i čistu, osiguravajući da svakodnevno možete uživati ​​u ukusnoj hrani. funkcije
. -Kolor : plava
. -Materijal : silikon
. -Size (700ml) : 14. -Made silikonskih materijala visoke klase, izdržljive, jednostavne za upotrebu i jednostavan za nošenje. Ovaj spremnik je nepropusno i vodootporan, tako da možete biti sigurni da vaše tijesto neće osušiti ili postati kontaminiran. -it može biti i kutija za obrok za studente, uredske radnike, entuzijaste kampiranja itd. -prisip za dom, kuhinju, vanjsku, rad, školu, piknik, kampiranje, roštilj, planinarenje, itd. - Kontejner za fermentaciju pice za pizzu dizajniran je tako da osigura da tijesto ostane vlažnim i raste normalno. -wit na poklopcu, ima funkciju propuštanja i dobar brtveni efekt, koji može spriječiti vlagu da isparava.
izrađen od silikonskih materijala visoke klase, izdržljive, Jednostavan za upotrebu i jednostavan za nošenje. Ovaj kontejner je nepropustan i vodootporan, tako da možete biti sigurni da vaše tijesto neće osušiti ili postati kontaminiran .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji