Digitalni prikaz Visual Elektronski tajmer Kuhinjski tajmer Studenti Rešavanje vremenskih podsetnica

Digitalni prikaz Visual Elektronski tajmer Kuhinjski tajmer Studenti Rešavanje vremenskih podsetnica

KM 3.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje garfield-om iz Joybuy Marketplace Digitalni prikaz Vizuelni elektronski tajmer Timer HIMER TIMER STUDENT :
Opseg primjene : Mali tajmer je moćan. Koristi se za podešavanje vremena za ručak, studij, ljepotu, sport, sastanak, vrijeme kuhanja itd. Može vas podsjetiti na vrijeme, tako da nemate brige. Dizajn : postoji stalak koji stoji iza tajmera koji stoji iza tajmera koji se može biti postavljen na bilo kojem ravnom mjestu po volji; Sa adsorpcijskim magnetom, može se pričvrstiti na hladnjak kod kuće, na -kosankim objektima; Big zvona usta, zvuk je jasniji; Skrivena viseća rupa je pogodna za skladištenje.
Veliki LCD ekran sa čistama i širokim ugao gledanja za poboljšanu udaljenost gledanja.
Svestrani dizajn sadrži leđa koja se pridržava napadača, i uvlačiv udarac, i viseća kuka.
Ne zahtijeva komplicirano postavljanje ili programiranje, s velikim jasno označenim tipkama za minutu, drugu i pokretanje / zaustavljanje za jednostavan rad i funkciju ručne pauze.
Digitalni prikaz Visual Elektronski tajmer TIMER KUHINJA ČITANJE VREMENE VREMENE : Materijal : Plastika : Boja : Kako se slika prikazuje (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Prije naručivanja, hvala Ti!)
Ovaj proizvod ima dovoljno zaliha, molim vas, budite sigurni da biste kupili.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji