Mnycxen jaja muka jaja bačla za ručni mikser za ručni mikser kuhanje bezlebnog čelika

Mnycxen jaja muka jaja bačla za ručni mikser za ručni mikser kuhanje bezlebnog čelika

KM 5.00

Iznos


Jaja mini mikseri za ručni mikser za ručni mikser Kuhanje Sainless Steel
Karakteristike :
Bušenje od nehrđajućeg čelika
izrađen od nehrđajućeg čelika za hranu, to je sigurno i zdravo, čineći ga Odličan pomagač za izradu debelih palačinki, lepršavih keksa i ukusnih glazura i začina. Može se miješati, umutiti, pjevati i biče u kratkom vremenu uz minimalan napor na vašem dijelu i bez upotrebe električne energije za smanjenje Povucite i ublažite napetost na zglobovima i podlaktici.
Lako za čišćenje : Materijal od nehrđajućeg čelika osigurava da se umukne lako čišćenje. Samo ga isperite u toploj sapuju ili ga baci na perilicu posuđa.
Specifikacija :
Materijal : Nehrđajući čelik
Značajke : Izdržljivi, sef, kuhinjski alati veličine : 25cm / 10inch < Br> Težina : 65g - Boja : Srebrna paket uključujući : 1 x jaja Beater, to je višenamjenski alat za ukrašavanje može vam pomoći da u kući nešto možete učiniti u kući. Premijer alat za kvalitet dizajniran za jednostavnu upotrebu. Savršeni dizajn čini vašu svakodnevnu upotrebu prikladnijim. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv do vašeg kuponskog dana. Jaja muka jaja bačva ručni mikser ručni mikser Kuhanje bez ikakvog čelika 10/12 inča.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Peugeot Bali Salt Grinder
  • Novo

Peugeot Bali Salt Grinder

KM 8.94

Bali Pepper ili mlinovi soli izrađeni su od kristalno čiste i crne ili bijele akrilne i imaju jedinstven oblik Mljevenje se podešava okretanjem gornje matice : okrenite ga u smjeru kazalj