Poluautomatski držač za čačkalica za zube Organizator kuhinje

Poluautomatski držač za čačkalica za zube Organizator kuhinje

KM 6.00

Iznos

Opis
Želite li imati povoljno kutiju za odlaganje čačkalice? Da li se smetate da otvorite poklopac kad izvadite čačkalicu iz kutije za čačkalice? Sada ćemo vam preporučiti kreativnu i praktičnu kutiju za čačkalicu. Samo da lagano pritisnete tipku, ovaj organizator će vam poslati čačkalicu za vas. Zaista je divan držač za čačkalice za vas. funkcije
. -Materijal : plastika
. - Jednostavan za rukovanje, pogodno za uzimanje čačkalica, olakšajte svoj život lakšim i jednostavnim. - Kompaktna veličina, kreativni i praktični dizajn, dobar za kuhinju i kućnu upotrebu. - Samo pritisnite držač za zube, a zatim će čačkalica automatski poslati. - Zaboravite držače za zube stare stila kad otresite čačkalice!
. - Ovaj raspršivač čačkalica je prenosiv i pogodan, ne možete koristiti kod kuće, već i jednostavan za nošenje za upotrebu na putovanju.
1 x držač za utakmica. Jednostavan za rukovanje, prikladno za uzimanje čačkalica, olakšajte svoj život i jednostavniji . Kompaktno, kreativni i praktični dizajn, dobar za kuhinju i kućnu upotrebu . samo pritisnite čačkalicu, a zatim će čačkalica automatski poslati automatski . Zaboravite Stari stilski držači za čačkalice kad otresite čačkalice!. Ovaj je raspršivač čačkalica prenosiv i pogodan, ne možete koristiti samo kod kuće, već i jednostavan za prijevoz na upotrebu putovanja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

6tj0wz9ru6zd9ta8d02-bdczhp
  • Novo

6tj0wz9ru6zd9ta8d02-bdczhp

KM 13.99

Teleskopsko sudoper Držač za skladištenje podesivi 2u1 Organizator sudopera, proširiva košara za sudoper, jednostavna za ugradnju i čišćenje, sudoper odvodni nosač, nosač sudopera