Višenamjenska kućanski keramički planer kruška krug krompir piering artefakt keramika PP žuta

Višenamjenska kućanski keramički planer kruška krug krompir piering artefakt keramika PP žuta

KM 2.67

Iznos

4pcs multifunkcionalni kućni keramički planer kruške krupne opreme za piling karakteristike :
Multi-funkcionalni : keramički peeller je svestrani kuhinjski alat koji se može koristiti za ljuštenje raznolikosti voća i povrća, uključujući krompir i krastavce Izdržljiv : Izrađen od visokokvalitetnog keramičkog materijala, ovaj piling je izdržljiv i dugotrajan. Nije lako erozija, a može izdržati strogove svakodnevne upotrebe u kuhinji.
Jednostavan za upotrebu : Ergonomska ručka pilinga dizajnirana je za udoban prianjanje, što ga čini jednostavnim za upotrebu tokom dužeg vremena. Lako za čišćenje : keramički materijal okupljača lako je očistiti i ne apsorbira mirise ili ukuse iz hrane, dolazi u kontakt. Jednostavno isperite ljuštitelj pod tekućom vodom i spreman je ponovo koristiti.
Kompaktni dizajn : Kompaktna veličina peeler olakšava skladištenje u kuhinjskoj ladici ili na stalak za pribor. To je takođe lagan i jednostavan za prevoz, čineći je sjajnim alatom za polaganje sa sobom prilikom kuhanja u zauzet.
4pcs multifunkcionalni domaćinsku keramičku planer kruške krupne piling artefakt
materijal : keramika + pp, boja : Kako se slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije nego što naručite, hvala!) Težina paketa : 60g : Veličina paketa : 13x7.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji