Sofe kašika silikonska hrana koja poslužuje kašike Scoop dugačka ručica koja servira kašika kuhinjske supe kašika

Sofe kašika silikonska hrana koja poslužuje kašike Scoop dugačka ručica koja servira kašika kuhinjske

KM 2.33

Iznos

Opis
Naša silikonska kašičica supe je osjetljiva i glatka izgled, stilski i velikodušan, bez gubitka teksture. Pojednostavljena dugačka ručka, jednostavna za shvatanje, protiv vaganja, nije lako skliznuti kada se postavi u loncu za supu. Pogodno za različite prigode, kao što su kod kuće, restorana, hotela itd. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. -Materijal : silikonski i nehrđajući čelik
. - Veličina : 36. Uši sopska kašika je jednostavna, nježna i glatka izgled, stilski i velikodušan, bez gubitka teksture. -Proiznudno duga ručka, jednostavna za hvatanje, protiv ljuljanja, nije lako skliznuti kad se postavi u lonac za supu. -Moderna Jednostavna kašika za juhu u stilu dodaje eleganciju i klasu u vašu kuhinju i dom. -Pregledajte silikonska kašika može se koristiti u različitim prilikama, poput kod kuće, restorana, hotela itd. -Za posluživanje supe, kaše, riže, žitarica, predjela, vode itd., Lako za čišćenje.
Naša kašika za supu je jednostavna, nježna i glatka izgled, stilski i velikodušan, bez gubitka teksture. Ladle kašike Soup lomple za posluživanje sopske lopove. Pojednostavljena dugačka ručka, jednostavna za shvatanje, nije lako skliznuti kada se postavi u loncu za supu. Moderna jednostavna kašika supe dodaje eleganciju i klasu u vašu kuhinju i kuću, u različitim prilikama može se koristiti u različitim prilikama, Kao što je kod kuće, restorana, hotela itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji