Kuhanje kuhanje lopatica otporna na habanje nehrđajućom lopaticom multifunkcijska steak lopatica

Kuhanje kuhanje lopatica otporna na habanje nehrđajućom lopaticom multifunkcijska steak lopatica

KM 6.50

Iznos

Opis
Ako volite jesti odrezak, onda ne smijete propustiti svoju špijulu odreska. M ade od premium materijal, on je visoke klase i izdržljivo. Kompletan je i profesionalan, što donosi mnogo pogodnosti u vašu kuhinju. I to može biti vaš dobar pomagač. funkcije
. -Materijal : nehrđajući čelik i drvo
. -Samo sa prijateljima i porodicom kao što je to prekrasan poklon za domaćinstvo. -Pričiv za dom, restoran, kuhinju, trpezariju, tržni centar, supermarket, prodavnica hrane itd. -Ovo je proizvod jednostavan za rukovanje, lako se očisti, neka se zaljubite u život. -Multi-funkcionalno i svestrano, može se koristiti kao mjerna za odrezak, okretni otvor, poklon za domaćinstvo i tako dalje. -Prodajte za pizzu, biftek, roštilj, teppanyaki, isječene kolače, palačinke i drugu hranu.
Podijelite sa prijateljima i porodicom kao što je to prekrasan poklon kućnog roka. Pogodno za dom, restoran, kuhinju, blagovaonicu, kupuju Tržni centar, supermarket, prodavnica hrane, itd. Ovaj proizvod je jednostavan za rad, lako se čisti, neka se zaljubite u život . Multifunkcionalni i svestrani, može se koristiti kao biftek, turpor, kuhanje hrane, kuharu Poklon, i tako dalje . savršeno za pizzu, biftek, roštilj, teppanyaki, isjeckane kolače, palačinke i drugu hranu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji