Tuleclos vakuum izolirana široka boca za usta klasična boca od nehrđajućeg čelika za hladnu i toplu piću

Tuleclos vakuum izolirana široka boca za usta klasična boca od nehrđajućeg čelika za hladnu i toplu

KM 9.99

Iznos

Značajke : 1 304 Unutarnji rezervoar od nehrđajućeg čelika, visokokvalitetni čelik, efikasan protiv oksidacije i hrđe. Jednodijelni poklopac, 304 materijal od nehrđajućeg čelika, ugrađeni brtveni prsten, curenje vode i očuvanje topline. Brza brava, dizajn snimka može brzo otvoriti poklopac. Ručka za teške uvjete, lako se drži i može se zakačiti. Pokretna kopča, blokada je čvršća, temperatura se ne gubi nakon zaključavanja, a začuvanje topline i hladnoće su izdržljivije.
Specifikacija : Naziv proizvoda : Velika kapaciteta Hladnjača i izolirana boca vode Kapacitet : 946ml / 1900ml težina : 650g / 1000g materijal : 304 polipropilen od nehrđajućeg čelika / silikon boja : zelena
Paket uključen : 1 * čajnik 1. 304 unutarnji rezervoar od nehrđajućeg čelika, kvalitetan čelik, efikasan protiv oksidacije i hrđe. Jednodijelni poklopac, 304 materijal od nehrđajućeg čelika, ugrađeni brtveni prsten, curenje vode i očuvanje toplina. Brza brava, dizajn za brzo otvaranje poklopca. Teška ručka, jednostavna za držanje i može se zakačiti. Pokretna kopča za zaključavanje, blokada je čvršća, temperatura se ne gubi nakon što se ne gubi Zaključano, a očuvanje toplote i hladno očuvanje su izdržljiviji.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji