Željezni umjetnički prehrambeni šatorski kišobran za ekrane Square Protections

Željezni umjetnički prehrambeni šatorski kišobran za ekrane Square Protections

KM 4.50

Iznos

Opis
r Stavka je šator poklopca hrane koji je odličan za zaštitu hrane iz muva, bubica i komaraca kada izlazite na piknik. Oni pomažu u održavanju vaše hrane čistom i sigurnom od nepoželjnih muva. Ne treba se brinuti za muhe da uništite svoj apetit. Samo uživaj u zabavi sa porodicom!
r. funkcije
r. -Kolor : zeleno
r. -Materijal : željezo i plastike
r. - Izrađen je od željeza i plastičnog materijala, što je dugotrajno i praktično korištenje. - Možete koristiti jednostavan način za zaštitu hrane od letenja ili drugog štetočina. - Savršeno je za vanjske zabave, kuhanje, kampovanje, piknike ili porodične kuhinje sa zdjelom, pločicama, priborom, svim otvorenim pićima, grickalicama i voćem kao poklopac prašine. - Uz dizajn ručke, pogodan je za vašu upotrebu, donoseći vam veliko iznenađenje. - Jednostavan dizajn dodaje eleganciju u vaš život. Napravljen je od željeza i plastičnog materijala, što je dugotrajno i praktično korištenje . Možete koristiti jednostavan način zaštite hrane od lete ili drugog štetnosti. Ili obiteljske kuhinje sa zdjelom, pločicama, priborom, bilo kakvim otvorenim pićima, grickalicama i voćem kao poklopca prašine. Sa dizajnom ručice, pogodan je za vašu upotrebu, dovodeći vam veliko iznenađenje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

u. Satenski trkač stola
  • Novo

u. Satenski trkač stola

KM 2.33

Trčanje stola nude sjajan kontrast teksture i boje kada su upareni sa nadopunom stolnjakom Čvrsta boja satenskom tablicom je sve osim obične Napravljen od elegantnog, sjajnog satena, mate