Posebne zalihe sok od medvjeda boca za piće sa slamkama Skidana terapija i posebne potrebe Pomoćne posude za piće

Posebne zalihe sok od medvjeda boca za piće sa slamkama Skidana terapija i posebne potrebe Pomoćne posude

KM 11.99

Iznos

Kratki opis nije dostupan 1 Ova čaša za kafu - Ova čaša za kafu pogodna je za bilo koji kafić, restoran, bar, dom ili ured . Zdrav, siguran i izdržljiv, jednostavan za održavanje, borosilikat, sef za upotrebu u Mikrovalne pećnice i perilice posuđa. Borosilikat staklo je jednostavno čišćenje i izdržljivo. Višenamjensko staklo - ove šalice su kristalno čiste i lagane u težini, a mogu se koristiti za šalice u kapućino, lungo, čaše za espresso, čaj, čaj, čaj, bitheie , pepelje za piće, pivo, topla čokolada, tamni jabuč i sok savršeni su za vruća ili hladna pića . Bilo da je kod kuće ili u hotelu, jedna osoba, jedna boja, zdravija i ekološki prihvatljiva. Najbolji poklon . Najbolji poklon za vašu porodicu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Božićno čišćenje
  • Novo

Božićno čišćenje

KM 10.97

Višenamjenski bambusov kuhinjski jelo D kišni nosač za stolni pribor za pohranu Površina Površina Posebna tretmana, nije lako dobiti plijesan Nema pukotine, nema deformacije.Easy za pra

Putna krigla Leno Blue Bay
  • Novo

Putna krigla Leno Blue Bay

KM 6.99

Ova putna krigla dolazi u našem prekrasnom uzorku Plavog uvale, što je savršeno za u uredu ili u pokretu Izrađen porculana, ova krigla je izdržljiva i savršena za svakodnevnu upotrebu.