Tureclos odrasli ledeni kocki kalupe Ne-Stick silikon Fun ledene kocke za kavu Lagani prenosivi kalup za piće za zabavne poklone svijetlo smeđe

Tureclos odrasli ledeni kocki kalupe Ne-Stick silikon Fun ledene kocke za kavu Lagani prenosivi kalup

KM 2.67

Iznos

Opis :
Silikon : ledeni kalup izrađen je od izdržljivog i anti izblijedjelog silikona, koji neće donijeti miris u vašem ledu ili piću, a izdržljiv je i jednostavan za čišćenje : ladicama može se očistiti perilicom posuđa i lako je čistiti Ovaj ledeni kalup možete koristiti sa povjerenjem!
DIY : Korištenje reklamnih ledenih leda, možete osloboditi kreativnost i smisliti razne zabavne poteškoće za igranje sa svojim prijateljima i porodicom. ANTI Smrzavanje, s jakom otpornošću na vremenske uvjete.
Dizajn : Inovativni dizajn kalupa za ledene kocke stvoriće jedinstvene oblike za hlađenje vašeg pića. Ove kocke ledene će iznenaditi vaše prijatelje, nastaviti razgovor i donijeti puno zabave i smijeha iz šale.
Specifikacija :
Materijal : silikon. < br /> Veličina :
cca.14 * 17 * 3,5cm / 5,51 * 6,69 * 1.27 * 17 * 8cm / 10,62 * 6,69 * 3.
paket uključuje :
1 komad ledenog kocke kalupa. DIY : Korištenje ledenih ledenih kalupa, možete osloboditi kreativnost i smisliti se razne zabavne poteškoće za igranje sa prijateljima i porodicom . Ladica se može očistiti sa perilicom posuđa i lako je čistiti. Ovaj ledeni kalup možete koristiti sa samopouzdanjem!. Silikon : Ledeni kalup izrađen je od izdržljivog i anti bledećeg silikona, što neće donijeti miris u vašem ledu ili piću, a izdržljiv je i jednostavan za upotrebu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji