1111Fouron Ne-Stick Cupcake Kalupi za pečenje Muffin Jajema Tart Jelly za višekratnu upotrebu Pekara Bakeware Kuhinjski pribor Kuhinja Gadget

1111Fouron Ne-Stick Cupcake Kalupi za pečenje Muffin Jajema Tart Jelly za višekratnu upotrebu Pekara

KM 1.67

Iznos

Opis :
Ponovno : Ovaj kalup za cupkake koji nisu pridržani za pranje i dugotrajno je i može se koristiti više puta
Korisni alat : Ovaj kalup za pečenje cupcake karakteristike odlične i brze toplinske provodljivosti, tako Može se ravnomjerno ispeći.
Velika upotreba : Ovaj kalup za pečenje je za pečenje stvari poput cupcakes, jajeta, kolačića, muffina i drugih deserta : ovaj kalup za pečenje u obliku kolača je mali i zgodan Za pohranu, i dobro je pogodno za dom, pekaru, restoran itd.
10-u-1 : Postoji 10 kalupa za pečenje u jednom setu, tako da možete istovremeno ispeliti 10 cupcakes-a, što je vrijeme Spremanje.
Specifikacija :
Materijal : metal.
boja : prikaži kao slika.
Veličina : cca. 7x2cm / 2,76x0,79 inča.
Možda bi moglo biti malo izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija.
Možda postoji mala greška zbog različitih mjerenja ručnih ruku.
Paket uključuje :
10 komada kalupa za pečenje kolača. Fits places : This cupcake baking mould is small and convenient to store, and is a good fit for home, bakery, restaurant, etc. Wide usage : This baking mold is suitable for baking things like cupcakes, egg tarts, cookies, muffins, i ostali deserti . Ponovno : Ovaj kalup za čišćenje prtljaga pogodan je za pranje i dugotrajno je i može se koristiti više puta .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Spider stol platna crna siva
  • Novo

Spider stol platna crna siva

KM 4.00

Opis proizvoda ? Zaštitite i dekorirajte svoj tablicu, svečana porodična gozba za praznike, vrhunsku večeru sa prijateljima sa vašim prijateljima za hranu ili samo vikend jutarnjeg ru�