Polikarbonatni poklopac za hranu s hranom pune pune veličine, pakovanje od 12

Polikarbonatni poklopac za hranu s hranom pune pune veličine, pakovanje od 12

KM 8.00

Iznos

Opis Ova pokrov za polikarbonat sa punim velikom polikarbonatom koristi se za pune veličine Ako imate pune veličine po mama, trebali biste razmotriti dobivanje ovog poklopca. Uz pomoć ovog izdržljivog i dugotrajnog poklopca, brže ćete pripremiti hranu. Čvrsti poklopac izrađen je od polikarbonata i boja je jasna. Poklopac ima ručku zbog koje ga čini ugodnijim za korištenje. Ova puna puna naklopac od polikarbonata za hranu koristi se za pune panjeve. Ako posjedujete pune tave za C., trebali biste razmotriti dobivanje ovog korica. Uz pomoć ovog izdržljivog i dugotrajnog poklopca, brže ćete pripremiti hranu. Čvrsti poklopac izrađen je od polikarbonata i boja je jasna. Poklopac ima ručku koja ga čini ugodnijom da ga koristi. Polikarbonatni poklopac za hranu za hranu Čvrsta puna veličina.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

7 Bijeli rasipač plastike, svaki
  • Novo

7 Bijeli rasipač plastike, svaki

KM 3.29

Pripremite ukusnu hranu sa ovim 7inčnim bijelim plastičnim rasipačem iz HS, Inc Njegova veličina čini ga izvrsnim izborom za sendvič pripremu, lako širenje mekih sastojaka brzo i ravn

24 dubok 30 široki blok sapele
  • Novo

24 dubok 30 široki blok sapele

KM 30.00

Ulepšajte i dodajte funkcionalnost Metro stil kuhinja policama sa po mjeri naizmjenično odraslo i proizvedeno tvrdo drvo Ovaj sapele mesni blok dizajniran je za prilagođene police od 24 "