PRINK REALISTIČKI MODEL MODUSKA SIMULACIJA VELIKA TOY TOYHIGH NOVILTY FUNNY INYY

PRINK REALISTIČKI MODEL MODUSKA SIMULACIJA VELIKA TOY TOYHIGH NOVILTY FUNNY INYY

KM 10.99

Iznos

Molimo Vas da je primijetilo da ovaj predmet prodaje Kobe Bryant iz Joybuy Marketplace Velika realistična gumena zmija, pljivna zmija igračka, visoka realna zmija Halloween Tracky Creesting Snake Halloween Scary Snake igračka - Karakteristike :
Jednostavna upotreba - samo ga stavite na pod ili sakrijte ga u travi da napravite trik! Također možete ga staviti na stol, sakriti se u ladici ili staviti u poklon kutiju da bi budala momci! Kvaliteta premium - izrađena od visokokvalitetnog PVC materijala sa vijektnim zmijskim linijama ispisanim, naša realna zmija ima sjajnu trajnost.Soft Touch, Miring i Eco-Friendly. Višenamjenski - Ova realna igračka zmija može se koristiti za zaštitu vašeg vrta, ukrašavanje zabava na bazenu ili samo za vrijeme vašeg djeteta. Također se može koristiti u vašem dvorištu da biste uplašili ptice, štakore, vjeverice, itd. Life Like Design - Veoma realan dizajn.Unique oblikovane teksture i bogato oslikani detalji donose ih u život. Hvatajući i jezivi škakljivi rep za Noć vještica i poteškoća. Samo stavite na pod ili ga sakrijte u travi da napravite trik!
Halloween Pranke igračke - Naša gumena zmija idealna je za Dan za Halloween Party i Day za budalu, savršene poklone za djecu i odrasle osobe koje vole napraviti trik na njihovim prijateljima ili kolegama.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Senzorna kuglice za novorođenčad
  • Novo

Senzorna kuglice za novorođenčad

KM 9.49

Značajke : 1 Napravljen od visokokvalitetnog ekološkog vinila, sigurnog, mekog i elastičnog iz 2 Multiteksturna masažna lopta za punu masažu tijela za poticanje bebinog osjećaja dodira

Magneti oblika TOY SP SHAMROCK
  • Novo

Magneti oblika TOY SP SHAMROCK

KM 7.45

Ovi džumbo magnetni četverolozi kažu "Poljubi me ja sam irci " Mora imati za vaše zalihe i ukrase Sv Specifikacije : 0,25 u 1 širini : 6,25 In Dužina : 4,75 In.Weight : 0,08 lbs SKU :