Ustav Midsize sa prikazom poklopca modela

Ustav Midsize sa prikazom poklopca modela

KM 12.99

Iznos

Tražite li savršenu kombinaciju ekrana? Naši USS ustav 29? Model i prikaz Case Combo će sigurno postaviti vaš dom ili ured! Model : Ovo je kvalitet muzeja, u potpunosti sastavljeno izdanje poznatih američkih ustava "starog ironside " To je dio ekskluzivnog izdanja u kojoj je trup laserski rez s jedinstvenim serijskim brojem. Model je 100% ručno izgrađen od nule upotrebe? Plank na okviru? Metoda izgradnje. Naši glavni zanatlije proveli su više od 100 sati da ga završi. Jedna odvažna karakteristika koja čini da se ovaj model ističe je umjetnost upotrebe drveta. Rosewood, mahagoni, tikovina i druga egzotična šuma pažljivo su odabrane za naglašavanje svakog dijela modela. Ovo replike veličanstvene detalje uključuju metalne sidre i topove, autentična vrana? S gnijezdo, napredna zamršena ritva, valjana jedra, trup u unutrašnjosti drva, umetnuta paluba, ukrašena krmačka i još mnogo toga. Nema plastičnih dijelova! Dolazi na bazi od punog drveta, sa metalnim pločicama. Kliknite ovdje za video snimkom ovog broda Električna futrola : Ova prekrasna futrola za prikaz tablice izrađena je od tvrdog drveta i obojena u tamnoj boji mahagonija. Ima karakteristične dizajne koji dodaju eleganciju i ljepotu kada se prikazuju u vašem domu ili uredu. To je 100% u potpunosti sastavljeno i dolazi s ploče od pleksiglasa na svim stranama.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ja-ru yoyo gyro
  • Novo

Ja-ru yoyo gyro

KM 10.99

Ovo je Yoyo Gyro by JARU pogodna za uzraste 4 i starije karakteristike : yoyo je montiran na osovinu unutar jasne lopte Baš kao običan yoyo, stavite plastični prsten oko prsta i pustite..

Magneti oblika TOY SP SHAMROCK
  • Novo

Magneti oblika TOY SP SHAMROCK

KM 7.45

Ovi džumbo magnetni četverolozi kažu "Poljubi me ja sam irci " Mora imati za vaše zalihe i ukrase Sv Specifikacije : 0,25 u 1 širini : 6,25 In Dužina : 4,75 In.Weight : 0,08 lbs SKU :