Prekrivanje meko zatvori skrivene šarke

Prekrivanje meko zatvori skrivene šarke

KM 36.99

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Starrysky iz Joybuy Marketplace miran, mekani šarke za zatvaranje - naša šarke za vrata ima ugrađenu kabinetu mekani zaklopnik lupanje zvuka bilo kakvog zalušenja vrata ormara. To pomaže da se vrati sigurnije i tiho dok štite vaš.
Zahvaljujući i nehrđajući čelik : Zahvaljujući visokokvalitetnom čeličnom metalu i ugrađenom mekom mehanizmu za prigušivanje ormara za ormare za ormare Sa 80.000 puta testirano na performanse i izdržljivost da traju životni vijek.
Materijal : teška i dugotrajna .Smi površina koji čine udobnu ruku.
Jednostavno za instalaciju : Nadogradnja šarke za nadogradnju ormarića, podesivi dizajn ( Vertikalna, horizontalna i dubina), odvijač se može podesiti, ova struktura omogućuje pravilno postavljanje vaših novih ormarića, a otvorena i zatvorena, vrata ormara neće se sagniti.
Široko korišteno : Kuhinjske ormariće šarke mogu se koristiti Popravite ploče vrata, ormare, ormarića za kupaonicu, ormare za skladištenje, knjige itd. Savršeni je izbor za ormare za lice.
Materijal : nehrđajući čelik
Veličina : 1-1 / 4inch
Sadržaj paketa :
10 x mekani zatvori skriveni šarke
Samo gore navedeni sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni.
Napomena : Lagana refleksija i različiti displeji mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3 4- HE KAP VIJAK KINC BC-7516CH2
  • Novo

3 4- HE KAP VIJAK KINC BC-7516CH2

KM 3.00

Slike su reprezentativni za stavku, ali nisu stvarnog predmeta Dimenzije proizvoda, obrada, oznake glave, dužina navoja, oblik utikača ili oblika za kovanje itd Mogu se razlikovati od slik

163R Zamjenski ključ namještaja
  • Novo

163R Zamjenski ključ namještaja

KM 2.67

Zamjenski ključevi za razne honske stolove i ormarići sa bravama brojenim uredma! 163 R Alternativni proizvođači : Allsteel, Compx Natiluel, Comp X Timberline, Darran, ESP, Geiger, Žene