Šarka za vrata od nehrđajućeg čelika Skriveni šarki za kupatilo za kuhinju Kupatilo

Šarka za vrata od nehrđajućeg čelika Skriveni šarki za kupatilo za kuhinju Kupatilo

KM 0.67

Iznos

Opis
Ova šarka vrata ormara izrađena je od premium materijala, koji može izdržati dugotrajnu upotrebu. Odlikuje se materijalima od nehrđajućeg čelika koji ima veliku izdržljivost, nije lako deformirati. Fina izrada, osigurava praktičnost. funkcije
. -Kolor : srebro
. -Materijal : nehrđajući čelik
. Prikladna debljina : 2. - Izdržljiv nehrđajući čelik, trostruki sloj elektroplata protiv hrđe, pogodan za kupaonicu, kuhinju i balkon Upotreba. - Pričvršćen na vrata ormara i ormara kroz vijke, stane za jednokratnu instalaciju. - Ugrađeni hidraulički modul, tih dok zatvara vrata. Ruka prijenosa pomaže u održavanju stabilnih vrata. - Jednostavan je u dizajnu, ali vrlo praktično u upotrebi, što vam donosi veliku pogodnost. - Jednostavno u strukturi, jednostavan za upotrebu, nije lako deformirati, možete ga koristiti sa samopouzdanjem.
Izdržljiv nehrđajući čelik, trostruki sloj, fit za kupaonicu, kuhinju i balkon Upotreba . fiksirana na vratima ormara i ormara kroz vijke, pogodni za jednokratnu instalaciju. Ruka prijenosa pomaže u održavanju stabilnih vrata.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji