Set zidnog kuka Novel Dragonfly Dekorativni kaput i HAT HOUNY HANDER

Set zidnog kuka Novel Dragonfly Dekorativni kaput i HAT HOUNY HANDER

KM 19.00

Iznos

Opis
Zidni retro Dragonfly Kuka za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak, trijem, garažu itd. Izrađene od visokog željeznog materijala, izdržljivog i čvrste. Odličan zanat, pažljivo do svakog detalja kako bi mu pružio realan, šik, elegantan i prekrasan izgled. funkcije
. -Materijal : željezo
. - Napravljen od premium željeznog materijala i sa zanatom za livenje, proizvod je čvrst i jak. - Retro Dragonfly oblik oblika koji je jedinstven i atraktivan. Izgleda zaista izvrsno i lijepo. - Može se vrlo dobro odgovarati mnogim kućnim ukrasnim stilovima, dobrom ukrasnom efektu. - Njegov vintage izgled daje osećaj dob. Može dobro ukrasiti vaš dom zid. - Savršen poklon za kućni dekor za vaše prijatelje i porodicu. Oni će se jako svideti.
1 x Kuka 2 x vijci 2 x sidra. Napravljen od premium željeznog materijala i sa zanatom za livenje, proizvod je čvrst i jak . retro zmajskog oblika oblika koji je jedinstven i atraktivan. Izgleda zaista izvrsno i lijepo . može se vrlo dobro slagati s mnogim kućnim ukrasnim stilovima, dobrom ukrasnom efektu . njegov vintage izgled daje osjećaj za starost. Može dobro ukinuti vaš dom zid . Savršen poklon za dom za vaše prijatelje i porodicu. Svidjaće im se jako.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji