Galaxy Gold 14k bijeli zlatni prsten u obliku srca u obliku srca i dijamanti - veličina 8.5

Galaxy Gold 14k bijeli zlatni prsten u obliku srca u obliku srca i dijamanti - veličina 8.5

KM 129.50

Iznos

Fini nakit je oblik izjave; To je i produženje sebe Iskusni nakit Galaxy Gold stavili su svu svoju strast, ideje, brigu i napore u izradu finog nakita koji će donijeti sreću i zadovoljstvo prijemniku. Galaxy Gold je američki proizvođač finog nakita zasnovan na najvišim standardima izvrsnosti od 1985. Možete sa povjerenjem nositi svoj nakit, znajući da svaki ručno izrađen komad dolazi s potvrdom autentičnosti i ispunjava sve američke smjernice za komisije za savezne komisije. Svaka strastveno i stručno napravljena u SAD-u sa istinskim draguljima i čvrstim američkim standardnim visokim poliranim zlatom. Originalni dijamanti i ružičasta ružičasta u obliku srca stvara romantični ambijent na ovom 14 karatnom čvrstom zlatu. Kupac može odabrati veličinu prstena za savršeno stavljanje prstena! Spesirajte posebnu ženu u svom životu sa ovim bezvremenskim kreacijom iz galaksije zlata. Predmet dolazi s crnim baršunastim kutijom za nakit. Potvrda o procjeni dostupna je na zahtjev kupca. Na raspolaganju su i druge metalne boje. Za decembar Dan Rođenje ili bilo koje prilike. Fini nakit je oblik izjave; To je i produženje sebe. Iskusni nakit Galaxy Gold stavili su svu svoju strast, ideje, brigu i napore u izradu finog nakita koji će donijeti sreću i zadovoljstvo prijemniku. Procjena proizvođača dostupna je na zahtjev.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jewels 14k ružičarski ružin šarm
  • Novo

Jewels 14k ružičarski ružin šarm

KM 111.50

Ovaj nakit dodaje dodir ljepote nadahnute prirodom na vaš izgled i čini samostalan dodatak vašoj kolekciji Odgovara vašem načinu života i savršenog komada za bilo koju odjeću...

Bijelo srebrna lanačka kugla u
  • Novo

Bijelo srebrna lanačka kugla u

KM 2.67

Sterling srebrna 1,5 mm maštoviti ogrlica od perla Materijal : Primarna čistoća : 925 | Završetak : Poliran | Dužina trake : 24 u lancu Dužina : 24 U | lančani tip : Širina lanca :