Sigurnosti prekidača Hemoton Toggle Covers preklopni prekidač Zaštitni zaštitni poklopci zaštitni prekidači

Sigurnosti prekidača Hemoton Toggle Covers preklopni prekidač Zaštitni zaštitni poklopci zaštitni prekidači

KM 2.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao Mannistore s Joybuy Marketplace Opis
. Ove preklopne preklopne preklopne su izrađene od pažljivo odabranih sigurnih i izdržljivih materijala, imaju dug radni vijek i mogu vam dobro poslužiti. To je vodootporan, vodootporan i neprohovan za prašinu, dodajući zaštitni uređaj za svakodnevni rad. Razumni dizajn i dobre izrade čine da vam donosi dobro korištenje iskustva. funkcije
. - Boja : crvena. - Materijal : plastika, glačalo. - Veličina : O 4.80cm / 1,81x1,06x0. - Prečnik glave gumba : 12 mm. - izrađene od visokokvalitetnog željeza i plastike, može se koristiti duže vrijeme. - Ove sigurnosne navlake su vrlo praktične i mogu spriječiti slučajno prebacivanje. - Lako se koriste i izgledaju sjajno na vozilima i elektroničkoj opremi. - Ovi prekidači zaštitni navlake široko se koriste u domovima, uredima, hotelima, bolnicima itd. - Nestanak, slučajni sudar, zaštitni poklopac protiv dodira, otporan na prašinu.
Izrađen od visokokvalitetnog željeza i plastike, može se dugo koristiti. | Ove sigurnosne poklopce su vrlo praktične i mogu spriječiti slučajno prebacivanje. | Oni su jednostavni za upotrebu i sjajno izgledaju na vozilima i elektroničkoj opremi. | Ovi prekidači zaštitni navlake široko se koriste u domovima, uredima, hotelima, bolnicima itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji