Vijčani štap za PS konzola Game Konzola vijak za pričvršćivanje vijaka Podnožje za montažu vijak od trajnog vijaka vertikalni nosač

Vijčani štap za PS konzola Game Konzola vijak za pričvršćivanje vijaka Podnožje za montažu vijak od

KM 0.67

Iznos

Karakteristike : 1 Vijčani štap za PS5 komponentu za igru ​​za PS5 vertikalni osnovni nosač, samo vijke, ne uključujući konzolu. Čvrsti nehrđajući čelik, ovaj vijčani štap izrađen je od nehrđajućeg čelika, koji je jedan od metala otpornih na koroziju, jaki i izdržljiv. Vrlo čvrst, pogodan za PS5 konzolu za upotrebu konzole konzole. Ovaj nehrđajući čelik je superiorniji od običnog čelika i ima odličnu otpornost na hrđu. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, otporan na koroziju, otporan na hrđu, visoke čvrstoće, ne-deformacije i mogu se koristiti duže vrijeme. Istovremeno, materijal je ekološki prihvatljiv, netoksičan i ne zagađuje. Izdržljiv i čvrst, može pružiti dobru podršku u različitim materijalima za postizanje učinka veze i pričvršćivanja.
Opis : vijčani štap za PS5 game console vertical base bracket component, only screws, not including the console.Specifications : Material : metal Category : Dodatna oprema za igru ​​ Veličina : 2,7 * 1 * 1cm
Paket uključen : 1pc * vijčani štap
Napomene : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isto, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta.
Karakteristike : 1. Vijčani štap za PS5 komponentu za igru ​​za PS5 vertikalni osnovni nosač, samo vijke, ne uključujući konzole.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji