Elepower za iPhone 6.1 Magnetna kopča Flip novčanik, premium PU kožna futrola sa utor za karticu i udarcem otporan na udarce za iPhone za žene, nordijski romb

Elepower za iPhone 6.1 Magnetna kopča Flip novčanik, premium PU kožna futrola sa utor za karticu i udarcem

KM 0.33

Iznos

Kompatibilni model :
[Primjenjivi model] : Ovaj slučaj telefona je za i Phone 14 6,1 inčni 2022. [Nije za i Phone 14 Plus 2022]. Značajka :
. [visokokvalitetni materijal] : Premium sintetički PU kožni poklopac novčanika, udoban za držanje. Minimalistički dizajn čvrste boje čini vaš telefon jednostavan i udoban. Vaš telefon će dobiti više komplimenata. [SLAT kartica] : IPhone 14 telefon ima više funkcija sa ugrađenim utorima za pohranu ID-a, kreditnih kartica i gotovine. Donesite više pogodnosti u svoj život. [Pogodan kickstand] : Funkcija postolja može se prevrnuti na Will, koja je zgodna za gledanje filmova ili video razgovora. Oslobodite ruke, omogućavajući vam lako uživati ​​u životu. [Maksimalna zaštita] : Slučaj je izrađen od visokokvalitetnog PU, a fleksibilna i izdržljiva mekana unutrašnja školjka pruža izvrsnu dual-sloj zaštitu vašeg telefona da zaštiti telefon od ogrebotina, naleta i svakodnevnog habanja i suze. [Fit Design] : PU kožni slučaj prihvaća magnetnu usisnu funkciju, što nije lako otpustiti. Korisnički dizajn s preciznim izrezima za lak pristup svim gumbima, kamerama, zvučnicima i konektorima bez uklanjanja kućišta. Paket uključuje :
. 1 x Slučaj za i Phone 14 6,1 inča (2022 (2022)
1. Jednostavno dizajniran za i Phone 14 2022 . Zaštitni slučaj izrađen je od PU materijala koji ima osjetljiv osjećaj i jest - kap- Otporan .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji