Elepower futrola za iPhone Pro MA, robusni povratnik i otporan na udarce Okvir otporan na padove, skriveni nosač protiv klizanja bežični punjenje, za zaštitni slučaj prilagođen djeci, crveni

Elepower futrola za iPhone Pro MA, robusni povratnik i otporan na udarce Okvir otporan na padove, skriveni

KM 3.82

Iznos

Kompatibilnost :
Pokrijte samo i Phone 14 Pro Max 2022 izdanje. Struktura hibicije :
. Izrađen je od mekog okvira TPU-a otporan na udarce + tvrdog pčastog vratila zaštićenim na ogrebotinama za pružanje pune zaštite tijela. Podignuta usna pruža dodatnu zaštitu za ekran i kameru. Tanak i lagan :
. Tanak i lagan dizajniran, učinkovito smanjujući udarnu silu i osigurava da se vaš pametni telefon i dalje udobno uklapa u džep ili torbu. Viši od objektiva i ekrana :
. Sićušan dizajn od 1,2 mm Bezels preko ekrana i objektiva. Objektiv saniranje sprečavaju ekran i kameru od kapi i ogrebotina koji mogu pružiti dodatnu sveobuhvatnu zaštitu. Standardna funkcija RT Besplatno ruke :
. Funkcija postolja može se prevrnuti na Will, koja je zgodna za gledanje filmova ili video razgovora. Skriveni nosač je nevidljiv, ako su vaše ruke zauzete, ali žele i t p, pregledajte na telefonskom telefonu koji možete ptu dolje niz udarac, jer u suprotnom možete zadržati kicksand sakrivenim da bi se telefon skrivao. Rad sa bežičnim konjima :
. Ovaj slučaj za i Phone 14 Pro MAX Telefon kompatibilan sa mag sigurnim bežičnim punjačem, što vam omogućava punjenje bez da se isključite. Ako imate bilo kakvih problema, slobodno nas kontaktirajte e-poštom, mi ćemo vam biti više nego zadovoljni da vam pomognemo.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji