Elepower za iPhone Pro 6,1 MARBLE i školjki futrola, fleksibilan TPU protiv prsta protiv ogrebotine za zaštitu od cijelog tijela za Pro žene dame, plava

Elepower za iPhone Pro 6,1 MARBLE i školjki futrola, fleksibilan TPU protiv prsta protiv ogrebotine

KM 7.50

Iznos

Kompatibilni model :
[Primenljivo model] : Ovaj telefon je za i Phone 14 Pro 6,1 inčni 2022. [Nije za i Phone 14 Plus 2022]. Značajka :
. [visokokvalitetni materijal] : Premium fleksibilni TPU poklopac, udoban za zadržavanje. Dizajn mermera i školjke čini vaš telefon jednostavan i udoban. Vaš telefon će dobiti više komplimenata. [Prilično i vitko] : Kućište i Phone 14 Pro dizajniran je sa TPU nazad, koji je tanak i nula-touch, ubrizgavajući ličnost u vaš slučaj. Lagani dizajn olakšava nošenje. Slučaj je izrađen od visokokvalitetnog TPU-a, a fleksibilna i izdržljiva mekana unutrašnja školjka pruža odličnu zaštitu od dvostruke boje za vaš telefon da zaštiti vaš iphone 14 profesional . [Dodatna zaštita] : Područje ekrana i fotoaparata su povećane debljine, a ivica telefonske futrole prelazi ekran i sočivu, sprečavajući ogrebotine i kapi, dodatno poboljšanje zaštite. [Fit Design] : Korisnički dizajn s preciznim izrezima za jednostavan pristup svim gumbima, kamerama, zvučnicima i konektorima bez uklanjanja kućišta. Donesite više pogodnosti u svoj život. Paket uključuje :
. 1 x futrola za iphone 14 pro 6,1 inčni (2022)
1.Specijalno dizajniran za i Phone 14 Pro 2022 . Zaštitni slučaj izrađen je od TPU materijala, koji ima osjetljiv osjećaj i je anti-pad i Otporan na habanje .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji