Xinrui 3D sjajni nokti za nokte Multicolor FAU Crystal Legura Planet Nail Charms Nakit Pribor Telefonske kutije Ukrasi DIY Art Decoration

Xinrui 3D sjajni nokti za nokte Multicolor FAU Crystal Legura Planet Nail Charms Nakit Pribor Telefonske

KM 23.41

Iznos

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao xinrui s Joybuy Marketplacea Jednostavan za upotrebu : Naš pribor za nokte jednostavni su za nanošenje na prirodne i umjetne nokte. Samo ih zalijepite na trenutni šarm pojačali.
Kvalitetni materijal : izrađen iz čvrstih metala i pjenušavih rinestona, ovi 3 D dragosnici noktiju su izdržljivi i dodaju prekrasan dodir vašim noktima.
Paket uključuje 10 Planetarni čvor za nokte, pružajući dovoljno količine za višestruku upotrebu dok dodajete sjajni šarm na nokte.
Svestrana upotreba : Iza umjetnosti za nokte, ovi blistavi ukrasi za nakit mogu se koristiti i za uljepšavanje nakita poput ogrlica ili narukvice, širenje njihovih Pomoćni poklon : Idealan za darivanje u navratama poput majčinskog dana, dan zaljubljenih, rođendani ili božić, ovim ukrasima od krinonskih remena pogodne su za različite tipove noktiju, majke, kćeri itd.
Opis :
Uvođenje naših izvrsnih šarma za nokte krune, savršeno za dodavanje dodira elegancije na nokte. Ove 3 D čari oblika kruna ugrađuju se srčanim rhinestones, čineći ih zadivljujućim dodatkom bilo kojem dizajnu umjetnosti noktiju. Jednostavan za upotrebu, pogodni su za profesionalne tehničare za nokte i početnike slično. Napravljen od izdržljivih metala i pjenušavih rinestona, ti čari učinit će da vaši nokti izgledaju ljepše i šarmantnije.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji