Elepower za iPhone 6.1 Vojno otporna na udarcu, zamrznuta ploča i protiv prsta, teška full full futrola za iphone ženske muškarce, plave boje

Elepower za iPhone 6.1 Vojno otporna na udarcu, zamrznuta ploča i protiv prsta, teška full full futrola

KM 2.33

Iznos

Kompatibilni model :
[Primjenjivi model] : Ovaj slučaj telefona je pušten za i Phone 14 6. [Nije za i Phone 14 Pro max 2022]. Značajka :
. [visokokvalitetni materijal] : premium metalni materijal. Dizajn zadnjeg panela čini vaš telefon jednostavan i udoban. Vaš će telefon dobiti više komplimenata. [prilično i SLIM] : The Iphone 14 futrola je dizajnirana sa smrznutim leđima, što je tanak i nulta dodir, ubrizgavajući ličnost u vaš slučaj. Lagani dizajn olakšava nošenje. [Potpuna zaštita] : Fleksibilna i izdržljiva mekana unutrašnja ljuska pruža odličnu zaštitu dvostruke slojeve vašeg uređaja, potpuno omotava vaš i Phone 14 telefona od najava, udara, kapi i ogrebotina. [dodatna zaštita] : ekrana i područje kamere su povećane debljine, a rub telefona premašuje ekran i sočiv, sprečavajući ogrebotine i kapi, dodatno poboljšanje zaštite.
: [Fit Design] : Korisnički dizajn sa Precizni izrezi za lak pristup svim gumbima, kamerama, zvučnicima i konektorima bez uklanjanja kućišta. Donesite više pogodnosti u svoj život. Paket uključuje :
. 1 x Slučaj za i Phone 14 6,1 inča (2022 (2022)
1. Jednostavno dizajniran za i Phone 14 2022 . Zaštitni slučaj izrađen je od metalnog materijala, koji ima osjetljiv osjećaj i nosi od pad i habanje Otporan . Telefonska futrola je tanka i lagana, jednostavna za upotrebu i jednostavna za upotrebu .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji