Kompletna kaiš kaiš kaiš kaiš kaiš kaiš kaišev

Kompletna kaiš kaiš kaiš kaiš kaiš kaiš kaišev

KM 2.00

Iznos

Opis
Ovo je remen za mobilni telefon, izrađen od dobrih i sigurnih poliesterskih materijala i izdržljiv. To je vrlo koristan dodatak u svakodnevnom životu. Lagan je i jednostavan za instalaciju, omogućavajući vam lako i sigurno nošenje mobilnih telefona. Kompaktan i izvrstan, prikladan pohrana. funkcije
. -Materijal : plastika, poliester
. - Može se koristiti kao poklon vašim prijateljima, porodicama i saradnicima, ako im je potrebna praktična vrpca telefona. - isplativo, možete kupiti ovaj delikatni i praktični remen za telefon po pristupačnoj cijeni. - proizveden sa premium materijalima, izdržljiv je, koji ima dugo korištenje vremena. - Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva. - podatna, prilagođena kože i udobnu, ne susjedni vrat.
Može se koristiti kao poklon vašim prijateljima, porodicama i saradnicima, ako im treba praktični telefon. Isplate, možete kupiti ovaj delikatni i praktični vrpca telefona po pristupačnoj cijeni. Proizvedeno s premijskim materijalima, izdržljiv je, što dugo koristi vrijeme . Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktično u upotrebi Dobro korištenje iskustva . podatno, prilagođeno kože i ugodno, ne suženje vrata.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji