Clayco Forza serija za iPhone 12 iPhone Pro, pumped pokrov sa ugrađenim zaslonom kompatibilan sa čitačem otiska otiska prsta

Clayco Forza serija za iPhone 12 iPhone Pro, pumped pokrov sa ugrađenim zaslonom kompatibilan sa čitačem

KM 2.33

Iznos

Clayco Forza serija za i Phone 12/12 pro 6,1 inčni (2020 izdanje), pupani poklopac cijelog tijela s ugrađenim zaštitnikom zaslona Kompatibilan je sa čitanje otiska prsta Sofisticirano, elegantan izgled našeg slučaja Forza. Dizajnirali smo slučaj koji vam ne samo da vam nudi moderan izgled, ali značajke koji su izdržljivi i efikasni. Povećane ivice osiguravaju siguran zahvat u kombinaciji s ugrađenim zaštitnikom zaslona koji savršeno funkcionira sa ID-om otiska prsta. Zaštitite svoj i Phone sa elegantnim izgledom našeg Forza Case.Preciznih COUTOUTSTSHIS-a nudi precizne izreze za jednostavan pristup svim priključcima i značajkama, koji omogućava kompletnu funkcionalnost telefona. Zaštita od strane TPU-a posebno su dobri u apsorpcijskom šoku dobivenom kapima i padovima. Prikupljeni su i rubovi da bi vaš telefon mogao podići površine kad se postavi licem dole. Kompatično dizajnirani bežični punjenje, ovaj slučaj je napravljen da bude kompatibilan s jednim od vaših uređaja najbolje karakteristike : bežično punjenje. [Ugrađeni zaštitni ekran] Štiti ekran vašeg telefona i radi sa čitačem otiska prsta. Uključena su jednostavna uputstva za ugradnju. Transparentna naljepnica na preprikoli prekrivača zona prsta dizajnirana je za poboljšanje skenera otiska prsta. Molim vas nemojte razmišljati ovu naljepnicu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Tanak neklizajući poklopac
  • Novo

Tanak neklizajući poklopac

KM 1.33

Značajke : 1 Dropotporan : Ispitivanje padova, izmereni prekid otporan na pad, PU zamotana, puna boja zadnja ploča, snažna otpornost na udarce, efikasna zaštita telefona nije oštećena.