Elepower za iPhone, za djevojke Ženske dame sa metalnim pansionom PU kožni patentni zatvarač nosač Poklopac poklopca Strickstand Credit Card Shock apsorpcija TPU poklopac branika za iPhone 14, ružičasta

Elepower za iPhone, za djevojke Ženske dame sa metalnim pansionom PU kožni patentni zatvarač nosač Poklopac

KM 32.49

Iznos

Kompatibilni model :
【Primenljivo model】 :
. Kompatibilan je samo za i Phone 14 6,1 inčni (objavljen 2022); nije kompatibilan sa drugim modelima. Značajka :
. 【Ukupna zaštita】 :
. Fleksibilna i izdržljiva futrola za telefon pruža ugodan osjećaj za vaš uređaj i neće se lako deformirati ili prekršiti. Omogućuje zaštitu od 360 ° za vaš telefon i Phone 14, sprječavajući da bude izgreba i pada kad pada. 【Metalni remen】 :
. Odvojivi dijagonalni remen je dovoljno jak da se možete lako koristiti bilo gdje. Slučaj i Phone 14 opremljen je dugim užetom koji podržava podešavanje koje može udovoljiti potrebama različitih prilika i može se lako izvaditi. 【Praktični nosač】 :
. Pružanje pogodne funkcije Kickstand za i Phone 14, Chickstand Funkcija će vam pružiti dodatnu udobnost za pregled vijesti, čitanje e-pošte, gledanje video zapisa i druženja, idealnim za ruke bez ruku. 【Prorezi za karticu i novčana torba】 :
. i Phone 14 ima višestruku funkcionalnu preklopnu karticu : 6 Card utora, jedan koji će vam pomoći da pohranite vozačku dozvolu, kreditne kartice, ID i nešto novca i magnetsku snagu za bolje zaštićenost skrivenim i sigurnim. 【Fit & precizni izrezi】 :
. Perfect Fit The i Phone 14 futrola dizajniran je s preciznim i odgovarajućim tipkama i preciznim izrezima koje čine vrlo jednostavnim za pristup svim gumbima, kontrolama i priključkama za punjenje, pa ga slobodno koristite.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Univerzalni novčanik mobitela
  • Novo

Univerzalni novčanik mobitela

KM 0.67

Torbica za mobitel za djevojčice, torba za mobitel, Novčanik motora, Novčanica karata za žene odgovara svim nosačima, uključujući TMobile, AT & T, Verizon, Pojačala mobilne uređaje,