SIWVW za Apple iPhone 11seting tačno precizno za zaštitu rupa telefona

SIWVW za Apple iPhone 11seting tačno precizno za zaštitu rupa telefona

KM 2.33

Iznos


za Apple i Phone11 Kućište precizno zaštita od rupa telefona sa magnetskim držačem telefona u automobilu
【Ultimate preciznost】 Pogodno za Apple i Phone seriju, sa udobnim izgledom, tablice u boji, svjetlo i Ekstravagantne boje, meka i otporna na pad
【Savršena zaštita】 Ogrebotina i otporan na otisak prsta prozirni naporan stražnji poklopac za zaštitu istinskog izgleda telefona. Povišene ivice mogu zaštititi ekran i kameru, futrola je veća od ekrana i 0,55 mm veća od objektiva, tanki dizajn sprečava da se uređaj razbaca i odbija da se ogrebava.
【360 ° okretni Dizajn nosača】 Metalni nosač može se rotirati za 360 ° za jednostavnu rotaciju i izdržljivost. Ugrađeni štand olakšava gledanje video zapisa i filmova, oslobađajući ruke za udobnost i stabilnost koja vam je potrebna. Pored toga, ugrađena metalna magnetska ploča je stabilna i može se pričvrstiti izravno na magnetni automobil. (Magnetni automobil nije uključen).
【Precizno rezanje】 Svi gumbi i portovi ergonomski su dizajnirani da izbjegnu česte uklanjanja. Telefonska futrola ima precizne izreze za zvučnik, kameru i punjenje, omogućavajući vam da jednostavno koristite sve funkcije i prikladno za vas da napunite telefon bez uklanjanja kućišta. Goli senzor telefona, površina mekog ruba, u kombinaciji sa TPU-om kako bi se osiguralo dodatni sloj otporni na udarce.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Samsung Galaxy Telefon za telefon
  • Novo

Samsung Galaxy Telefon za telefon

KM 8.19

Telefonska futrola pogodna za Samsung Galaxy A, S, i na note Series Made visokokvalitetnog tvrdog računara + PU kože + mekani silikonski EDGECONTRAST Color Business Styleshock Otporni za v