MubIneo božićne svjetlosne svjetlo koje radi santa claus snjegovića svjetla LED ukrasi za odmor

MubIneo božićne svjetlosne svjetlo koje radi santa claus snjegovića svjetla LED ukrasi za odmor

KM 2.67

Iznos

Božićna svjetla za bateriju santara santa claus snjegovića svjetla LED ukrasi za odmor
Značajke :
. - Božićna bajka su i P44 vodootporna, pogodna za unutarnje ili vanjske ukrase. Ali baterija bi trebala izbjeći kišu. - Pokreće 2 x AA baterije (nisu uključene), nije potreban utikač!
. - Svjetla Santa / Snowman idealna su za miješanje s drugim božićnim ukrasima za stvaranje različitih ukrasa. Specifikacija :
. Materijal : plastika, električne komponente
. Napajanje : 2 x AA baterije (nisu uključene)
. Veličina :
. 1,5m / 4,92 FT-10 LED svjetla
.84ft-20 LED svjetla
. Boja : višebojna
. Prikladna sezona : sve sezone
. Primjena prilika : u zatvorenom prostoru na otvorenom. 1 x String svjetla
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Visoka kvaliteta : Naša LED božićna svjetla izrađena su od visokokvalitetne plastične + električne komponente. Glatka i izdržljiva, sigurna i pouzdana, nije lako oštetiti. Dizajn : božićna žica, klasični znakovi i živahne boje, mogu dodati pop toplog festivalske atmosfere, tako da se osjećate kao da ste u bajci zimskoj šutrije. Jednostavan za upotrebu : Samo otvorite prekidač, a Svjetla Santa / Snowman / Swerman osvjetljavat će se za bolje noćno gledanje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Hustler plakat
  • Novo

Hustler plakat

KM 5.00

Ovo je potpuno novi jednostrani reprodukcijski otisak u posteru za hustler Veličina papira je približno 22 x 28 inča 56cm x 72cm Stanje ove stavke je potpuno novi stanje mente...

Ljetna ušteda
  • Novo

Ljetna ušteda

KM 0.33

Ručnik za plažu od mikrofibrane super, lagani specijalni uzorak ručnik za kupanje, višenamjenski ručnik za putni bazen za putni bazen Kampiranje 3199in : Količina : 1pc Materijal : Pol