Novorođenče za bebe Dječak Dječak Ljetna odjeća Pismo Patchwork Romper dugih rukava BodySuit kompunantna odjeća

Novorođenče za bebe Dječak Dječak Ljetna odjeća Pismo Patchwork Romper dugih rukava BodySuit kompunantna

KM 7.49

Iznos

Specifikacije :
Materijal : Pamučna mješavina stranica. Primjenjiv spol : unisex
. Primjenjivi starosni raspon : djeca
. Stil : Ležerni stil
. Značajke : meka, udobna, slatka, lijepa, modna
. Prikladne prilike : većinu prilika u životu. Boja : smeđa / kafa / siva
. Sadržaj paketa :
. 1 * Romper
. Napomene :
. Molimo vas ljubazno pogledajte svoju djecu stvarnu visinu i grafikon veličine prije kupovine. Postoji 2-3% razlike prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pažljivo prije kupnje predmeta. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : Ovaj body Suit izrađen je od visokokvalitetnog pamučnog tkanina, što će se vaša djeca osjećati meko, udobno i prozračno . jednostavan dizajn : jednostavan stil, okrugli rukav rukav, koji su uzorci, koji su Vrlo lijepa i modna. Prikladne prilike : Modni i povremeni stil, ovaj body Suit je pogodan za većinu prilika u životu, poput putovanja, kupovine i tako dalje . Postoje različite veličine za vašu djecu, može učiniti Klinac izgleda ljepšim i stilskim, to je i lijep poklon za vašu djecu . Sadržaj paketa : Sadržaj paketa uključuje jedan komad prekrasne i moderne dječjeh zabrtača.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Inktastična knjiga Moja rezervacija
  • Novo

Inktastična knjiga Moja rezervacija

KM 2.33

Rezervirajte moju rezervaciju! Idem u Mimi'sHouse Hawer haljinu Neka svi znaju da ste na putu za najbolje mjesto za odmor ikad! Tvoj mali će biti divan i udoban u ovom 100% češljanom pamu