Božićna porodica koja odgovara pidžami za žene Jammies Muška odjeća za spavanje s dugim rukavima PJS

Božićna porodica koja odgovara pidžami za žene Jammies Muška odjeća za spavanje s dugim rukavima PJS

KM 8.20

Iznos

Porodica koja odgovara Božićne pidžame setovi dugih rukava o vratu + božićne pantalone za ispis ili pantalone za kombinezon ili pas Božićne pidžame za obitelj - Porodični Božićni PJS podudarni setovi
. Specifikacija :
. Materijal : poliester
. Dužina rukava : Dugo
. Vrsta uzorka : Božićno drvce
. Pol : univerzalni
. Tip predmeta : Pijamas setovi
. Paket uključen :
. 1 x top + 1 x hlače
. 1 x kombinezon
. 1 x Psi odijelo
. Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre kupovine predmeta. (1 inča = 2,54cm)
. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Jeste li spremni za nadolazeće Halloween Božić?
. Naručite sada i pripremite pidžamu za članove porodice unaprijed za Badnjak!
. Nošenje ovih slatkih zimskih porodičnih porodica Pidžama, svaki član porodice sigurno će se uroniti u zimsku atmosferu. Božićne pidžame kombinira zabavne boje, zanimljive uzorke za stvaranje umjetničkog, jednog od vrsta stilova cijele porodice će voljeti. Tkanina je meka i udobna i neće uzrokovati oštećenja na koži, tako da djeca mogu nositi u lakoćoj i članovima porodice mogu se osećati više. Labava verzija čini ga ugodnijim da obitelj nosi u Božić i pogodnije za aktivnosti. To je jedan od najboljih izbora za obitelj na božićnim skupovima, garantuje da kupujete samo kvalitetan proizvod!
. Pidžama za cijelu obitelj : Deisign iz pidžame ima za cilj da vas drži topla, ugodno i opušteno. Veličine uključuju mamu, tatu, djecu, pa čak i pse. S ovom poznatom obveznom pidžamom, vaš odnos između porodica bit će ojačan duboko.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Inktastični čestitke
  • Novo

Inktastični čestitke

KM 9.49

Čestitamo! Moj otac je diplomirao majicu Toddler Cap Pokažite koliko ste ponosni na dostignućima svog oca TODDLERmekan pamuk tee u izgledu ja, Big Kid Boje., 100% češljani pamuk za prs