Božićna porodica koja odgovara pidžami set, dugih rukava CATC Crt Santa Claus Print vrhovi sa prugastim hlačama

Božićna porodica koja odgovara pidžami set, dugih rukava CATC Crt Santa Claus Print vrhovi sa prugastim

KM 3.33

Iznos

Caitzr je tvrtka za cilj pružati ugodan i odmor nadahnut dizajnu porodice koji odgovaraju pidžamu, koji je uspostavljen posljednjih godina Caitzr ima puno božićnih stilova porodične pidžame, tako da možete odabrati naše proizvode za slavlje prekrasne nove godine. Specifikacija :
. Ime : Odijelo za spavanje roditelja i djeteta
. Spol : Unisex
. Materijal : 80% pamuk i 20% spandex
. Uzorak : Ispis
. Sadržaj paketa
. 1 * vrhovi + 1 * hlače
. 1 * Baby Romper
. Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Imajte na umu da bi razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Meka tkanina : Ova porodica koja odgovara pidžamim je napravljena od vrhunskog poliesterskog materijala, mekanog i ugodnog za nošenje . Dizajn : majica ima dugi rukav, vrat posade, sa kojom se brada sa božićnim šeširom tiskam, par sa par prugastih hlača. Sva obiteljska skupa zajedno da stvori bolju porodičnu atmosferu. Božić, moderan i svečani, sviđaće im se jako! Paket i njega : 1 komad majica i 1 par hlača ili samo 1 komad kombinezona. Mašina se prati, objesite na suvo, molim vas ne izbjeljivajte.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gumenište za furnite
  • Novo

Gumenište za furnite

KM 6.75

Djevojke toddlera Neto pređe Cvijeće Mrežne mreže Print Bow ruffles rođendanske haljine haljine Soft : Haljina su izrađena od superiornog poliestera i tulle mreže, koristeći se za š