TODDLER Baby Boy Summer Odeća kratkih rukava s kapcima s kapuljačom Vrhunski i povremeni kratke hlače postavljaju odjeću za novorođenčad

TODDLER Baby Boy Summer Odeća kratkih rukava s kapcima s kapuljačom Vrhunski i povremeni kratke hlače

KM 8.99

Iznos

Značajke :
- Udobna i zdrava tkanina, pogodna za bebinu nježnu kožu. - Preporučena ručna / mašina za pranje zasebno, osušite i ne izbjeljivajte. - Molimo pogledajte detalje veličine kao ispod opisa prije kupovine. Specifikacija :
. Materijal : Pamučna mješavina stranica. Boja : siva
. Spol : dječaci, djevojke
. Stil : Slatko, moderan
. Sezona : ljeto, proljeće
. 1 x vrhovi
. 1 x kratke hlače
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. MATERIJAL : Naša odjeća za novorođenčad izrađena je od premium pamučne mješavine. Tkanina prilagođena koži, meka i prozračna za nošenje u vrućem ljeto. Značajka : odjeća za malinu, sa džepovima. Vrhovi : kratki rukovi, kontrastna boja, patchwork, s kapuljačom. Hlače : Elastični pojas, Knot prednji . Dizajn : Klasična kapuljača i kratke hlače, ležerni i šik. Vaš mali će dobiti puno komplimenata s ovim 2pcs Baby ljetnim odijelima . Poklon : novorođenčad beba odjeća. To je takođe odlična ideja za poklon za vašeg sina, kćerku, nećaka ili nećakinju. Odgovara za dječake i djevojke od novorođenčadi . Prigoda : Neutralna odjeća za dijete, pogodna za svakodnevni život, dom, fotografije za bebe, Dan porodice, odmor, crkve, rođendan, krmstvo i druge prilike.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji