Disney The Lion King Young Simba Paws Zelena 90-ih - Majica kratkih rukava za djecu - Prilagođeni suncokret

Disney The Lion King Young Simba Paws Zelena 90-ih - Majica kratkih rukava za djecu - Prilagođeni suncokret

KM 2.33

Iznos

Službena disney roba - Grafički majica Lion King Simba - Poklonite svoju ljubav prema Lavom King-u sa ovom majicom za teške majice s mladom Simbom koja stoji ispred retro-stila za povratak od 90-ih, zelenog dizajna Ponosa To je savršena košulja za fanove originalnog animiranog filma 1994. Planiranje putovanja u Disney Parks & Resorts? Bilo da se radi o Disneylandu ili Walt Disney World, pripremite se za svoj odmor s zabavnim teeom za vas ili odgovarajuće majice za porodicu i prijatelje.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPIRANE VREME I RAMETNICE za izdržljivost. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovu stavku. Ovaj predmet se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjene Države. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku. Svaka narudžba se štampa po kupnji i razmatranja prilagođenim. Zbog jedinstvene prirode. Ovih predmeta, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili razmjenjivati ​​ako nisu oštećeni ili neispravni.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Inktastična majica za mlade Zemlje
  • Novo

Inktastična majica za mlade Zemlje

KM 7.50

Pomoćimo da se Zemlja osmjehne Sretna majica za mlade Zemlje, odličan način za djecu da proslave svijet i zaštite okoliša Inktastična majica kratkih rukava sa sretnim kratkim rukavima