Multitrust Boys Devojke Ležerne čarape, crtane životinje Print Slatke Srednje čarape

Multitrust Boys Devojke Ležerne čarape, crtane životinje Print Slatke Srednje čarape

KM 6.00

Iznos

Dječaci Djevojke Ležerne čarape, crtani životinjski print Slatke meke pamučne čarape za cijev za proljeće jesen Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite 2-3% razlike u skladu sa ručnim mjerenjima. Molimo provjerite mjernu kartu pre nego što kupite predmet. (1 inča = 2,54 cm)
. Imajte na umu da bi neznatne razlike u boji trebaju biti prihvatljive zbog svjetla i ekrana. Specifikacije :
. Spol : dječaci, djevojke
. Starost : 1-6 godina
. Materijal : pamuk
. Uzorak : Ispis
. Dužina : srednja dužina
. Veličina : S (11-13 cm / 4,33-5,12 inča), m (14-16 cm / 5,51-6,3 inča)
. Boja : narandžasta / plava / siva
. Sadržaj paketa :
. 1 par čarapa
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Meki materijal : Dječji čarape za djevojke izrađene su od visokokvalitetnog pamuka, prozračne i ugodne za nošenje. Sigurnost i prilagođena koži, otporan na habanje . Lijep dizajn : Super sladak crtani dizajn životinja čini da ove čarape izgledaju tako slatko. Vaš princ i princeza sigurno će dobiti puno komplimenata. Veličina : Postoje dvije veličine za vas biraju : s / m. Poklon za svog malog princa i princeze. To je takođe iznenadni poklon za vašu nećakinju, unuku itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

MAJICA GILDAN DJECE MAKU STILL
  • Novo

MAJICA GILDAN DJECE MAKU STILL

KM 5.00

DELUXE 30 S prsten od pređe7 / 8 "Bespremljeni dvostruki igle na vratu i referseurostyle fit u vratu, ramena i rukave igle i donji hemquarterokrenuti za uklanjanje središta : 150155g /