Disney i Pixar Monsters, Inc. Merry & Bright Božić - majica kratkih rukava za djecu - Prilagođena-atletska mornarica

Disney i Pixar Monsters, Inc. Merry & Bright Božić - majica kratkih rukava za djecu - Prilagođena-atletska

KM 2.67

Iznos

Službena pixar roba
Monsters Inc Božićni praznici T majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške disney božićne majice; Ženske disney božićne majice; Djeca 'Disney Božić; Disney božićne dukseve; Pixar Božić; Monsters Inc; Odmor pixara; Mike Wazowski
ovu božićnu sezonu, "Budite veseli i svijetli" sa Mikeom Wazowskijem iz Disneyja i Pixar-ovih "Monsters, Inc" I proslavite DISNEY-ovu 100. godišnjicu sa ovim službenim prazničnim teeom ili kapuljačom koji sadrži Disney 100 logotip i super simpatični obljetni dizajn Mikea u svom Božićnom, okruženom šarenim oblicima i zadivljuju se u svjetlima za odmor. Savršen božićni poklon za Disney i Pixar ili Monsters, Inc. Ventilator! Ova grafička majica savršen je za zimski odmor za odmor u Disneyland ili Walt Disney World - Poduzmite se za podudaranje i koordinaciju s prijateljima i porodicom za još magičniju zabavu.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPIRANE VREME I RAMETNICE za izdržljivost. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovu stavku. Ovaj predmet se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjene Države. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji