Prekrasna dječja zmajeva zmajeva reziona vanjska bašta

Prekrasna dječja zmajeva zmajeva reziona vanjska bašta

KM 1.00

Iznos

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana.
Predivan baby spavaći zmaj (zmaj okrenut lijevo) Statua vanjskih vrtnih ukrasa :
Savršene dimenzije : Statue mjeri otprilike 10,5 "x 8,6 "X 6,5 ", ovaj simpatični, prijateljski zmaj osvjetljava gotovo bilo koji prostor unutar ili izvana.
Izvrsna smola materijala : ručno liveno koristeći pravi zdrobljeni kameni rezin.each komad je pojedinačno prenoseći našim zanatlijama
Višestruki upotreba : Naš zmaj za bebe je odličan zatvoreni ili vanjski ukras, pružajući veseli pozdrav na vašem trijemu, palupu, palubi, vrtu ili ribnjaku i u vašem dnevnom boravku, trpezariju ili sunčanu dekoru.
Predivan dekorom : gledajući Kao da spava, dušo zmajeva, tako je uzbuđena što je dobrodošao posjetitelje vašem domu i vrtu!
Veliki poklon : Može se uzeti kao ukusno prisutno za prijatelje. Pokupite ih da uživate u sebi! :
1 x ukras - kvaliteta je vrlo dobra. Materijal koji je koristio je bezopasan za okoliš. Može učiniti vaš dom ljepšim. Primjenjuje se na dnevni boravak, spavaću sobu, šetnicu, ulaz itd. Pogodan je kao festivalski ukras.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Aquascape održava za jelove - gal
  • Novo

Aquascape održava za jelove - gal

KM 2.00

Ovo održavanje za ribnjače kombinira naše najefikasnije tretman za ribnjak u jednu moćnu formulaciju da bi uspješno zadržali ribnjake čiste, jasne, zdrave i bez održavanja Ovaj tretm