Držači četkica za keramičke četkice držač četkica počiva držač četkica za kaligrafiju za dom

Držači četkica za keramičke četkice držač četkica počiva držač četkica za kaligrafiju za dom

KM 7.97

Iznos

Opis
Olovka za četkicu kaligrafije napravljena je od keramičkog materijala, glatka i sigurna za dugačku upotrebu. Dno proizvoda je glatko i može se postaviti sloj. Sa retro i velikodušnim dizajnom izgleda, uzorak cvjeta šljive, izgleda sjajno. funkcije
. -Kolor : Bijelo. -Materijal : keramika. -Size : oko 10,00x4,50x2,00cm / 3,93x1. - Ovaj držač za pohranu olovke je izvrstan u izradi i izdržljiv. Izgleda zaista izvrsno. - Praktični držač olovke za četkicu za pohranu vašeg četkica za pisanje suma, kaligrafske olovke. - Modeliranje je tradicionalno i izvrsno, a boja je jednostavna i lijepa. - Ima širok spektar primjene, bilo da se koristi sami ili se koristi kao poklon vrlo dobar. - Usvojiti dizajn protiv klizanja, koji može efikasno spriječiti da drhtavica olovke klizne.
Ovaj držač za pohranu olovke izvršava se u izradi i izdržljivog. Izvrsno izgleda . praktični držač za četkicu za pohranu vašeg četka za pisanje, kaligrafski olovka . Modeliranje je tradicionalno i izvrsno, a boja je jednostavna i lijepa. Sami ili se koristi kao poklon vrlo je dobar . Usvojite anti-klizni dizajn, koji može efikasno spriječiti da drhtaj olovke klizi.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji