Kutije za odlaganje rezerve za desktop jednostavne regalije knjiga velikih kapaciteta

Kutije za odlaganje rezerve za desktop jednostavne regalije knjiga velikih kapaciteta

KM 2.67

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje SOAARS sa Joybuy Marketplace Opis
. Napravljeni su od visokokvalitetnog materijala, izdržljive i mogu se koristiti duže vrijeme. Moći ukrasite svoj stol i organizirati svoje knjige kako bi se osigurao da vaš stol bude čist i uredan. Oni su savršene kutije za skladištenje radne površine. funkcije
. -Kolor : bijeli. -Materijal : plastika. -Dobro su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih i sigurnih, a mogu se koristiti duže vrijeme. - Moguće je zadržati vaše časopise, datoteke i knjige uredne. - vrlo su pogodni za upotrebu u kućama, uredima, učionicama, bibliotekama i drugim mjestima. -Simple, ali ne samo monotone, oni su predivni moderni ukrasi za vašu radnu površinu. -Može biti poklon vašoj porodici i prijateljima, a oni će biti jako sretni.
Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih i sigurnih, i mogu se dugo koristiti. Sposoban da čuvate svoje časopise, datoteke i knjige uredno. Vrlo su pogodni za upotrebu u kućama, uredima, učionicama, bibliotekama i drugim mjestima. Jednostavno, ali ne monotono, oni su takođe predivni moderni ukrasi za vašu radnu površinu. Može biti poklon vašoj porodici i prijateljima, a oni će biti jako sretni.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji