Arttoframes plutajući akrilni okvir za fotografije do zlatnog akrilnog sastanka Hardware

Arttoframes plutajući akrilni okvir za fotografije do zlatnog akrilnog sastanka Hardware

KM 1.33

Iznos

Uokvirite svoje slike ili umjetničke djela između dva ploča akrila koji su postavljeni sa ustancima jedan do dva inča sa zida Potpuni akrilni okvir je 24x32 i idealan je za slike do 20x28. Svoju sliku možete lako ažurirati od odvijanjem kapica za nadoknadu i uklanjanje gornjeg sloja akrila. Dolazi u više veličina za slike sa 4x6 do 24x36 i sa 5 različitih opcija u boji. Stavite svoju umjetnost između dva akrilna ploča od 24x32 inča za elegantan, plutajući displej. Smješta različite umjetničke radove ili fotografije do 20x28 inča. Može se montirati u vodoravne i vertikalne orijentacije. Uključuje hardver za montiranje zlata od 19x25mm četkanog zlata. Sadrži predložak i upute za lako montažu i viseći. Materijal : akrilni paneli i metalni hardver.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Shadow Bo Okvir bijeli
  • Novo

Shadow Bo Okvir bijeli

KM 70.44

Ručno izrađena kutija za sjenu bijelog drveta za memorabiliju, i više do 1,125 inča duboka cjelokupna kutija za sjenku Mjera 95x17,5 inča širina kalupa : 0.875 inča Rabbitni dubinu :

Princ of Wales, Aljaska, Otter
  • Novo

Princ of Wales, Aljaska, Otter

KM 2.67

Ova originalna visoka rezolucija giclee Art tisak sa laterna ima oštre detalje i svijetle boje u boji princa Walesa, Aljaske, Otter (24x36 GALERI GALERIJA Art Print, živopisan teksturni zi